Az oldalról

Köszönöm, hogy ellátogattál erre az oldalra, mely nagyon régen született, és ma már kicsit veszített varázsából, ha volt neki egyáltalán.

Annak idején, évekkel ezelőtt, amikor operátorként dolgoztam, és egy kicsi, sötét irodai szobában éppen az éjszakai műszakomat töltöttem, merült fel a gondolat, hogy alkotni kéne valami értékeset.

Ez nagyon, nagyon régen történt, és ha nem is egy messzi-messzi galaxisban, akkor is igen nehéz elképzelni, hogy valakinek ilyenen járt az esze. Igen, ez még a „betárcsázós internet” idejében történt, amikor még nagyon máshogy nézett ki az Internet.

Akkor még az volt a kérdés, hogy mit érdemes ezen az Interneten nézni, ma meg már annyi információ zúdul ránk, hogy nem is igazán foglalkozunk oldalakkal, blogokkal.

Az oldalra általam és mások által írt versek és novellák kerültek. Volt időszak, amikor elég sok írást kaptam, hogy itt helyet kapjon. Ma már nem olyan nagy feladat összehozni egy oldalt, ezért senki sem veszi a fáradtságot, hogy írásokat küldjön egy megfakul weboldalra.

Minden esetre a szosszenet.hu már igencsak csúnyává vált, és mivel ismét költöztetem a dolgaimat egyik szerverről a másikra, gondoltam, kap egy frissítést, hogy valahogy ki is nézzen. Lehet, hogy felesleges időtöltés, lehet, hogy végére sem érek a feladatnak, ki tudja…